Filmer att se fram emot 2017

Man har ju sett massvis med film och många har man tyckt varit riktigt bra. Jag vill alltid tipsa om filmer som jag sett och som jag verkligen tyckt om. Man kan ju dock inte hela tiden leva i det förflutna. Det är kul att kolla mot framtiden för att se vad som kommer dyka upp på vita duken eller på nätet. Att vänta på filmer man vill se som inte släppts än har jag någon form av hatkärlek till. Det är jobbigt att göra det samtidigt så är det också lite det som är grejen. Att få vänta och sedan en dag äntligen få gå in på SF:s hemsida och boka en biljett till premiärföreställningen. Förhoppningsvis blir man inte besviken på filmen, något som händer med jämna mellanrum.

Transformers 5

Även om Transformers var som bäst när ettan och tvåan släpptes kan man inte räkna ut filmserien. Under 2017 kommer Transformers 5 att släppas. Förhoppningsvis kommer den att vara lika bra (eller i alla fall nästan) som de första filmerna. Konceptet är riktigt coolt och det finns verkligen potential för Transformers 5 att bli en riktigt häftig och spännande rulle. Jag vet i alla fall att jag kommer gå och se den.

Filmer 2017

War for the Planet of the Apes

Jag har verkligen tyckt att filmerna i den här filmserien har varit riktigt bra. Även om den första helt klart var bäst i min mening så är chanserna goda för att War for the Planet of the Apes kommer att bli en grym uppföljare. Det är en bra biofilm och en utmärkt ursäkt för att sitta och trycka i sig lite popcorn med en stor cola till.

The Equalizer 2

Vem kan glömma hur stenhård Denzel Washington var i The Equalizer? Nu har man chansen att gå och få se en uppföljare! Jag tror hur som helst att The Equalizer 2 kommer att vara en riktigt bra rulle. Å andra sidan är jag verkligen ett stort fan av Denzel Washington och hans filmer så det kan mycket väl vara så att jag är lite subjektiv!

Filmer 2017

Star Wars: Episode VIII

Ifall du läst mina andra texter har du säkert märkt att jag är ett stort Star Wars-fan. Det var Star Wars-filmserien som verkligen kickade igång mitt filmintresse. Förra året kom det en ny Star Wars-film och jag hade verkligen höga krav. Jag får säga att jag blev väldigt nöjd med vad jag såg. Jag tror fortfarande att jag föredrar de första filmerna men samtidigt vet jag att det är så gott som omöjligt att övervinna dem, inte minst av nostalgiska skäl.

Filmer 2017

Direkt när jag lämnade biografen kände jag ett sug efter att se nästa film! För att lindra suget råkade jag gå och se filmen tre gånger till. För att få se nästa film i serien behöver vi vänta ända tills december 2017. Dock är jag övertygad om att det kommer att bli riktigt fett! Det är definitivt värt väntan. Man kan nog säga att det är Star Wars som står högst upp på min önskelista till tomten i alla fall…